Øyeskyll - spray

Øyeskyll - spray 3-in-1 med lett dyse. Som er både øyeskyll, nøytraliserende øyeskyll og sårvask i ett.

Øyeskyll / PH Nøytral /Sårvask

Veldig lett/frisk dusj, ikke ubehag men gjør likevel god nytte. Får god mengde med vann på en mer behagelig måte. Denne sprayen er mye mer behagelig å bruke enn de standard engangs flaskene som er på markedet. Anbefaler denne sprayen på alle skader til øynene og syre/base ulykke. Ved syre på kroppen, evt munn brukes flasken også i det tilfellet. 

Kan åpnes i dag og likevel bruke samme flasken om 3år, brukes til den er tom. Holdes dysen inne konstant varer den i ca 15 min. Flasken kan sprayes i alle vinkler og inneholder bufret saltvann / Natriumklorid 0,9%.

Brukes også som sårvask. Tåler kuldegrader. 

Den kom i ny variant i desember 2016, hjelper nå mot maursyre og andre typer syrer/baser. Umiddelbar behandling er viktig for etsende skader. Cirka 5 minutters skylletid for sur slitasje og minst 15-20 minutter for slitasje på baser. Spyl hele veien under transport til lege.

Ved alvorlig forbrenningsskade er det viktig å søke lege raskt og da er det viktig å spyle helt under transport til øyelege. Det er derfor nødvendig å inkludere tilstrekkelig skylletid. 

Øyeskyll-trippel er en koffert som inneholder 3 øyespray sprayer som gir 45 minutters skylletid. Det er det enkelt å raskt fjerne kofferten fra veggbraketten og ta med seg under transport.

På arbeidsplassen skal øyeskyllen være i nærheten av steder der hvor det er fare for at det kan oppstå skader, så nærme og lett tilgjengelig at du kan nå den på noen sekunder.

Det finnes andre typer øyeskyllspray på markedet men da er sprayen kraftigere og ikke syrenøytraliserende. 

Holdbarhet: 3 år

Øyeskyll - spray 250 ml
Øyeskyll - spray 250 ml
Øyeskyll - spray Trippelsett
Øyeskyll - spray Trippelsett