Om oss / kontakt oss nå

JR Trading AS er et firma som består av bare eier/selger Siri Antonsen Hauge og jeg har over 10 års erfaring innen salg.
I min salgskarriere har jeg solgt mange forskjellige nisje-produkter som har god kvalitet og er noe helt utenom det vanlige. Dette har vært gode produkter som jeg har blitt avhengig av og kan gå god for. Når jeg startet opp for meg selv har jeg fått tak i de ulike favorittproduktene mine til å ha i min kolleksjon.
Jeg er opptatt av at mine kunder skal få god service, god oppfølging, rask levering, gode priser og riktig mengde av produkter som dekker kundene sitt behov. Min mening er at kundene mine ikke skal bli overlesset med varer, det er bedre at jeg sitter med varelageret og følger opp kundene mine med jevne mellomrom.
Hovedsakelig har jeg fokus på førstehjelpsutstyr av god kvalitet som er utenom det vanlige, i tillegg til at vi har hele sortimentet. Er det noe du ikke finner på siden så er det bare å ta kontakt, så løser vi det sikkert.
I tillegg til førstehjelpsutstyr så har vi og litt andre godbiter innen kontor, som ellers er litt vanskelig å få tak i.
Er det noe helt spesielt du er på jakt etter så si ifra, så kanskje jeg kan hjelpe deg med det mest utrolige. Jeg har et stort kontakt-nettverk så stort sett får jeg ordnet det.

Om oss

JR Trading AS 

Org.nr: 915116884

Daglig leder: Siri Antonsen Hauge

Telefon: +47 408 33 466

Mail: jrtradingas@gmail.com

Adresse: 5914 Isdalstø